Fordeler

Fordeler ved å bruke VerdivurderingBergen.no:

 • Kostnadsfritt

  Kostnadsfritt

  Vi tilbyr kostnadsfri og uforpliktende verdivurdering av din bolig eller leilighet.

 • Raskt

  Raskt

  Kontakt oss i dag, så kobler vi deg med en megler i løpet av 24 timer.

 • Profesjonelt

  Profesjonelt

  Vi kjenner eiendomsmarkedet i Bergen. Vi kobler deg med den rette megleren for din eiendom.

Fornøyde kunder som solgte sin bolig

Jeg bestilte verdivurdering via VerdivurderingBergen.no. Fikk svar i løpet av kort tid og hadde megler på besøk dagen etterpå. Kan trygt anbefale tjenesten til andre!
Tommy Andersen
Tommy Andersen
Majorstua
Vi trengte en verdivurdering av vår bolig i forbindelse med salget. Brukte VerdivurderingBergen.no og fikk booket megler samme dag!
Hanne Nyqvist
Hanne Nyqvist
Frogner
Vi gikk med tanker om å selge og ville høre hva vi kunne få. Vi brukte VerdivurderingBergen.no for å undersøke markedet i vårt område og ble positivt overrasket.
Karin Syversen
Karin Syversen
St. Hanshaugen

Bestill verdivurdering i dag


Verdivurdering Årstad? Benytt bestillingsskjemaet nedenfor, så vil en av våre meglere kontakte deg for en uforpliktende verdivurdering av din bolig.

  Ditt navn

  E-post

  Mobil

  Gateadresse

  Postnr

  Poststed

  Boligtype

  Byggeår

  Antall kvm (P-rom)

  Melding til megler

   Hvorfor bør du velge Verdivurderingbergen.no?

   Har du planer om å selge bolig i Bergen og ønsker derfor å vite rett pris på din eiendom? Eller ønsker du å vite verdien på boligen din i forbindelse med et nytt lån? Ved å bruke Verdivurderingbergen.nokan vi tilby deg en verdivurdering av din bolig i Bergen og omegn gjennom våre samarbeidende meglere.

   Gratis verdivurdering fører til salg

   Vår erfaring tilsier at det å begynne med å be om en verdivurdering vil føre til salg. Du kan enkelt be om en verdivurdering gjennom Verdivurderingbergen.no ved å fylle ut vårt skjema. Dette er helt uforpliktende og gratis, og prosessen tar kun et par minutter. Vi vil deretter formidle henvendelsen din til våre samarbeidspartnere.

   Vi sjekker alltid alle våre samarbeidspartnere for å gi deg som boligselger en trygghet gjennom hele prosessen. De beste resultatene får du som oftest gjennom lokale meglere, og derfor sender vi din henvendelse til det nærmeste eiendomsmeglerkontoret.

   Hva er en verdivurdering?

   Å foreta en verdivurdering av din bolig betyr at du spør etter antatt markedsverdi. Det er derfor viktig å vite at boligmarkedet i Norge er et fritt marked som styres av etterspørsel og tilbud. Her gjelder det derfor å kontakte noen som kan det, og det er derfor vi velger å samarbeide med de beste meglerkontorene i Bergen.

   Trygg og rask verdivurdering i Bergen

   Verdivurderingbergen.no er en trygg, rask og god tjeneste som ønsker å spille på lag med deg som skal selge bolig i Bergen og omegn. For å sikre deg dette samarbeider vi derfor med eiendomsmeglere i hele Norge. Blant dem er Eiendomsmegler Krogsveen, som har drevet med eiendomsmegling siden 1975, og Aktiv Eiendomsmegling.

   Ved å bruke Verdivurderingbergen.no kan vi tilby en kostnadsfri og uforpliktende verdivurdering av din bolig eller leilighet. Gjennom oss vil du få rask og profesjonell hjelp. Vi kobler deg med den rette megleren for din eiendom i Bergen.

   Hvem står bak Verdivurderingbergen.no?

   Verdvurderingstjenesten ble først startet i Oslo av Omega Media i 2014, under nettsiden Verdivurderingoslo.no. Vi har siden da formidlet tusenvis av verdivurderingsforespørsler til eiendomsmeglere landet rundt.

   Omega Media er et prisvinnende digitalbyrå som blant annet har jobbet for Norges Eiendomsmeglerforbund, Bolig 360.no, Ihus Eiendomsmegling samt mange flere.

   Søk som ofte fører hit